Mă grăbesc să mă înscriu și eu la ediția de toamnă a Superblogului: Jurnal de blog explorator!

Un an plin de prima dată

Anul 2023 a fost un an plin de surprize pentru mine și de multe „ prima dată„.  

  • Am început să conduc tot mai mult singură și am ajuns să petrec, uneori, câte, 2-3 ore pe zi la volan.

  • Am făcut sport/înot în mod consecvent cel puțin o lună ( eu care nu am facut sport din școală când era obligatoriu)
  • Am acordat mai multă atenție decât în ceilalți ani sănătății. Adică am făcut deja toate analizele recomandate a fi anuale și am început și tratamentele/recuperările necesare.
  • Am organizat un club de carte cu prezență fizică (pentru care am reușit și să fac rost de câte o carte în format fizic pe care să o facem cadou unei cititoare de la club)
  • Tot anul acesta am câștigat financiar, pentru prima dată, din scriitură. Pe lângă premiile obținute ( în bani, sau servicii și produse) am devenit și câștigătoarea ediției de primăvară a Superblog.
  • M-am lăsat dusă de val și am acceptat să vorbesc pentru prima dată într-un podcast, să apar întâia oară în comunicat de presă, să scriu despre mine în calitate de câștigător și câte și mai câte ( trebuie să scriu mai multe despre asta). Pentru moment pot spune că o accept ca pe o reușită pe care nu mi-aș fi imaginat-o niciodată, dar care m-a făcut să mă văd cu alți ochi și să îmi acord mai multă încredere și iubire de sine.

Mă înscriu la Superblog, altfel pentru prima dată

Pentru ediția de toamnă a Superblogului am ratat startul pentru că nu știam ce să fac în calitatea asta de câștigător ediție.

Dacă sincer, mă simțeam cam ciudat să nu mă înscriu după atâtea ediții la care scriam măcar ceva. Dar și să mă înscriu fără să pot scrie la toate probele mi se părea frustrant.

Astă noapte când mă bântuiau insomniile mi-a venit super ideea: mă înscriu la ediția aceasta și voi scrie la câte probe am voie în calitate de câștigător al unei ediții de Superblog. Dar! Dar! Ca să mențin adrenalina, dar și un ritm de Superblog, voi scrie și alte articole pe teme alese de mine pe parcursul competiției pe care le voi publica în ritm cu termenele probelor Superblog.  Oare voi simți aceeași emoție legată de depășirea lui 23:59 dacă nu e nevoie să le înscriu pe toate în platformă? Sau dacă nu voi fi jurizată pentru toate articolele?

Voi vedea, vă voi spune pe urmă cum a fost. Dar sigur vor face parte din Micile Bucurii Zilnice de Toamnă. 

Obiectivul principal este, prin urmare,  să scriu în ritm mai alert, în ritm de Superblog😊

Deci mă înscriu în competiția Superblog pentru cele 5 probe permise și mă grăbesc să pregătesc primul articol pe o temă aleasă de mine pentru ca termenul primei probe Superblog este diseară la ora 23:59.

Dacă vreți să simțiți și voi adrenalina vă puteți înscrie pe parcursul competiției oricând vă simțiți inspirați și dornici.

Puteți fi finaliști chiar dacă scrieți cu întârziere la unele probe ( și sunteți penalizați), dar puteți scrie și doar la unele probe de interes. Mai multe detalii despre competiție AICI.  Este oricum o experiență inedită și suprinzătoare de fiecare dată ( chiar și după multe multiple participări) la care încă îmi e greu să renunț!

Vă încurajez și pe voi să o încercați!