Empria – Mâna care te protejează și te ajută să ai o casă și oamenii dragi în siguranță

Dacă nu faci ceva, drobul de sare nu se mută singur ci crește pe zi ce trece

– Coboară, te rog, e periculos pe geam! Vai, în cutia aia de ai scos-o din dulap sunt niște obiecte periculoase pentru tine, pune-o te rog la loc! Ai înghițit o monedă? De unde? Ai găsit-o în sertarul cu mărunțișuri! Doamne, le-ai și împrăștiat pe celelalte! Te poți răni!

„Ține-te, inimă, trebuie să reziști pentru că nu se știe cât vom mai sta toți pe acasă.„

Cam asta se auzea în casă, dar și in capul meu când pandemia abia începuse și ne ținea laolaltă 24 din 24.

Unde mai pui că junioara era fix în faza de curiozitate maximă fără conștientizare prea clară a pericolelor la care se supunea . Dacă mai adăugăm plictiseala grea din cauza faptului ca nu se putea ieși din casă….simțeam că trăiesc cu o bombă cu ceas în casă, care poate sări în aer la fiecare neatenție.

Dacă vă simțiți în situații similare nu stați cu drobul de sare deasupra capului! Acum aveti soluția pentru a scăpa de drob și de pericol. 

Cum facem o casă mai sigură?

TOP 3 acțiuni din casa noastră

Da, le și explicăm, le arătăm unde și de ce este periculos un lucru sau un gest. Dar, curiozitatea îi face uneori să testeze tocmai ceea ce am prezentat mai devreme ca fiind periculos. Tocmai de aceea, măsurile de protecție pe care le putem instala în casele noastre sunt mult mai eficiente decât acele zeci de explicații. Cele  3 măsuri de siguranță descrise mai jos, sunt pentru cele mai importante și cresc siguranța aducând liniște mai multă pentru toată familia.

  1. Copiii sunt curioși și scotocesc peste tot. Așa pot da peste obiecte periculoase, dar necesare activității noastre cotidiene de adult: cuțite, ace, lame de ras. Ascunsul lor nu e întotdeauna o soluție. Dacă ați obosit, ca mine, să tot căutați alte ascunzători, dar nici nu aveți timp să stați cu ochii pe sertare și dulapuri puteți pur și simplu să puneți niște siguranțe la sertare, dar și unele pentru dulapuri. La Empria găsiți atât seturi cu mai multe siguranțe, dar și cu câteva, găsiți siguranțe fixe, altele flexibile, ajustabile, pentru colț sau în formă de U.
Colaj efectuat cu poze de pe empria
  1. Aleargă prin casă, trântește ușile și uneori uită să nu o facă peste degețele. Și al vostru la fel? Clar, sunt o generație plină de energie! În cazul în care suflatul mamei nu mai ajută la cât de mare e durerea când degețelele sunt prinse acolo, puteți pune opritori pentru ușă. Vor împiedica închiderea completă a ei și vor evita astfel accidentele peste degețele.
Colaj efectuat cu poze de pe empria
  1. Noi nu avem geamurile prea departe de pământ, dar asta nu ne scutește de stresul unei eventuale luxații, Doamne ferește. Mai ales că are o pasiune să urce pe marginea geamului să se uite afară.

Cred că, și voi,  la fel ca noi, chiar dacă aveți sau nu geamurile la o înălțime mare față de pământ, pentru a nu risca absolut deloc, le puteți bloca cu  siguranțe speciale pentru geam.

Dacă nu mai știm ce să facem pentru a evita pericolele și accidentele, apelăm la Empria

Recunosc că, nici eu, până la junioară și energia ei epuizabilă nu știam că există atâtea produse care pot spori siguranța în casă și a casei în funcție de vârstă, situații și nevoi. 

Acum știu și recomand tuturor Buy4Baby, alias Empria (de la : „Empatie, Muncă, Protecție, Responsabilitate, Iubire și Apreciere pentru cei de lângă noi”) .

Magazinul online, dar,  în special oamenii din spatele lui pot ajuta fiecare părinte care își dorește pace, siguranță și emoții doar de bucurie în casă.

Compania are o oferta bogată de produse care vor aduce siguranță, vor proteja copiii, dar și inimile adulților.

De exemplu, în plus față de ce am zis eu mai sus,  copilul poate fi protejat de căzături din pat și sperieturi în miez de noapte cu protecții laterale de pat.

Apoi, dacă a învățat deja să alerge și nu se mai oprește, uneori încurând și traiectoria, îi putem proteja de cucuie sau chiar capuri sparte de colțurile ascuțite punând benzi de protecție pentru muchii și margini. La Empria au și lățimi mai mari, și mai mici,  transparente sau colorate, în funcție de nevoie.

Pentru a conștientiza și alte pericole care pot apărea la vârste diverse, Empria oferă tuturor abonaților un ghid care vă vor ajuta să anticipați și să acționați înainte să experimentați accidentele (ca în cazul nostru). În plus, folosesc toate canalele media pentru a promova și a ajuta cu tutoriale precum cele de mai sus. Totul pentru bucuria siguranței, așa cum spune și Logo-ul lor.

Cine este Empria?

Deschisă în 2018, compania s-a axat, la început, pe închiriere de articole pentru copii (Rent4Baby), iar ulterior a deschis și un magazin online cu produse care pot spori siguranța casei(Buy4baby).

La fel ca prima dată, compania nu au oferit niciodată produse pe care nu le-au testat ei înainte. Pe parcurs, au identificat și au ajuns să ofere o diversitate largă de produse pentru a crește siguranța copiilor în casă.

Au continuat să fie atenți și să ia în considerare părerile și întrebările clienților și astfel, portofoliul de produse s-a îmbogățit pe parcursul anilor. În prezent, de pe același site se pot cumpăra și produse care vor ajuta la îngrijirea și siguranța adulților (de ex, scaun de duș rezistent sau suport pentru spate) dar care vor aduce și un spor de siguranță atunci când suntem în afara casei: Căști antifonice când mergem la o petrecere, iar bebelușul doarme, pălării cu protecție UV, ochelari de soare și altele. 

În 2022, compania a fost cea mai apreciată de către clienți și a primit Premiul „Vocea Publicului„ pentru calitatea și contribuția adusă în menținerea siguranței copiilor.