Depozitul virtual salvează construcțiile din viața reală

  Construcția unei case – un vis sau un stres?

    – Ia și mănâncă, fato! Nu vezi cât ai slăbit! Nu arăți deloc a femeie zdravănă! Iar ții dietă? o ceartă bunica pe Dodo în timp ce îi umple farfuria cu cartofi, carne, legume, iar alături și niște felii bune de pâine.

  – Mda, mamaie, chiar că e dietă. Una numită: Construiește-ți o casă în regim propriu!

  – Hă? Păi de ce, măi mamă? Că parcă mi-a zis tanti Vali, care vede tot, cum că aveți o echipă mare de meseriași pricepuți care nu stau locului toată ziua. Și că V. al tău vede zilnic de șantier. Credeam că totul merge strună.

  – Construcția merge, mamaie, dar m-a omorât alergatul ăsta zilnic după materiale de construcție.

  – Aoleu, păi tu alergi după materiale, Dodo mamă? Nu le cumpăraseși și tu înainte să te apuci de construit?

– Of, mamaie, crezi că eu nu aș fi vrut să le am pe toate dintr-un singur loc? Sau să le am din timp? Dar, vreau să mă asigur că găsesc ce e mai ieftin și mai bun în acest moment. Știi că ne trebuie orice bănuț acum și nu pot să risc să dau aiurea niște bani. Așa că alerg în fiecare zi pe la toate magazinele și depozitele cu materiale de construcție din zonă. Verific disponibilitatea materialelor de care vor avea nevoie săptămâna viitoare, notez prețurile, ce au, ce nu au, fug acasă. Acolo analizez listele făcute, hotărăsc ce și de unde iau că unii au preț mai bun la materiale pentru structură și fundație, alții au la acoperișuri sau la materiale pentru izolații. Hotărăsc ce și cum și fuga să le comand. Și trebuie să mă mișc repede că și prețurile se schimbă, și meseriașii se mișcă repede. Și uite așa alerg ca nebuna și nu mai apuc să mănânc și dacă apuc, mănânc te miri ce.

Bunica mai adaugă niște bucăți de carne în farfurie, deși Dodo protestează.

 – V. ăla al tău ar trebui să te păzească pe tine nu construcția casei. Mâine poimâine devii transparentă de la nemâncat. Lasă că îl sun eu, mamaie, mai pe seară să îl învăț eu ce și cum într-o casă. Hai că va fi bine, fata mea. Tu ia și mănâncă.

Dar de oboseală nici nu poate mânca. Mai e și certată cu V. pentru că lui i se pare că ea pierde prea mult timp alergând încolo-încoace după materiale. Și mai zice că la câte transporturi a plătit Dodo pentru ceva de aici, altceva de dincolo și la câte drumuri a făcut de la un magazin la altul, nici nu iese vreun avantaj financiar. Doar alergătură și nervi.

Dacă unii mai întârzie și cu livratul ca cei de acum două săptămâni, se duce de râpă tot planul de construcție pe care cică îl urmărește el ca să nu întârzie meseriașii cu nicio acțiune.  Auzi la el, parcă el e de mare folos acolo, când, în fiecare zi, face 50 km dus/întors ca să se uite la ei și să le zică: așa, băieți, bravo, băieți! Se crede în corporație unde colaboratorii trebuie încurajați zilnic pentru productivitate mărită!

Așa de preocupat era să îi încurajeze pe ei că nici măcar nu a prins de veste când au rămas fără materiale într-o zi. Cine a alergat apoi să găsească din nou ce lipsea? Dodo desigur! Ce-i drept, așa și nu a mai găsit la prețul la care achiziționase cu o săptămână mai devreme. Și atunci s-au și certat. La cum merge construcția casei, va mai dura mult și bine și cine știe dacă se vor mai muta împreună sau vor fi divorțați până atunci.

Dacă știa cât stres și cât agitație aduce construcția unei case, nu se mai apuca de ea. Mai bine rămâneau în garsonieră, dar erau mai liniștiți.

Dar, a fost visul lor încă de când s-au căsătorit și au primit pământul cadou de nuntă de la bunica.  Au făcut proiectul, au adunat ban cu ban, nu au mers în vacanțe. Totul ca să poată să construiască căsuța visurilor lor.

 

Depozit Virtual – o soluție în domeniul construcțiilor despre care a auzit chiar și bunica

Se uită obosită la mâncarea din farfurie, mai ciugulește un pic și se uită cu drag la bunica care nu stă locului niciodată. De unde o avea femeia asta atâta energie și optimism ?

Parcă citindu-i gândurile,  bunica se oprește din spălat vasele și se întoarce către Dodo.

    – Auzi, Dodo mamă, că mi-am amintit acum! O fi, sau n-o fi „drept„ oare? Tanti Vali  asta, nu doar că vede, dar cică și cunoaște de toate. Ei, mi-a zis ea ceva despre băiatul ei care, nu știu cum, are un mare Depozit pe aparatele astea deștepte ale voastre… astea de de le aveți toată ziua în mână. Telefoane, da, dar nu ca al meu cu fir, ci din astea care te lasă pe „enternet„ din ăla de arată de toate. Nu știu cum vine asta că eu nu prea înțeleg,  dar ea tare se mai laudă că Tică al ei vinde de pe telefon de toate pentru construcția unei case. Și cică încă și la cele mai bune prețuri. Eu nu am crezut-o că ea vorbește mult, uneori mai exagerează puțin, dar, om rău nu e, să știi, pe voi nu v-ar păcăli. Dacă tot vă vor fi vecini, poate pui și tu întrebarea, mai știi de unde sare iepurele? Poate afli totuși ceva  și te mai scutește de alergatul ista.

  Și pune mâna și mănâncă că nu arăți deloc a femeie zdravănă măritată de 8 ani!

Dacă nu ar fi fost bunica care să îi spună așa ceva, Dodo nici nu ar fi băgat în seamă informațiile astea care vin de la toți care știu ei mai bine cum să construiești o casă fără stres și cu bani puțini. Bunica, însă, spre deosebire de Vali, vecina viitoare, nu vorbește niciodată în plus dacă nu e nevoie. În plus, în timp ce bunica povestește râzând despre cum tanti Vali se jură cu mâna pe inimă că Tică al ei e cel mai tare și că toți clienții lui sunt tare mulțumiți, și-a amintit că a mai auzit de așa ceva.

I-a zis și unul dintre meșterii casei despre un oarecare Depozit Virtual. Dar, nu l-a băgat în seamă. Auzise că meseriașii, uneori, fac doar vânzare unor prieteni indiferent de calitate și preț, așa că l-a ignorat.

În timp ce mai mușca totuși din pâinea încă aburindă a bunicii i-a scris lui V. să discute cu Tică al lui tanti Vali, vecina viitoare, dar și cu Ivan, meșterul.

Vindem-Ieftin.ro și conceptul lor de Depozit Virtual –  soluție salvatoare pentru construcții fără stres. Și pentru căsnicii de durată

La început  li s-a părut incredibil și irealizabil să poți lua dintr-un singur loc absolut toate materialele de care ai nevoie pentru a construi casa începând cu fundația până la șuruburile de la poartă. Și să mai fie și la un preț avantajos.

Dar, așa cum aveau ei să spună mai tarziu, discuția cu Tică a lui tanti Vali a fost una revelatoare și salvatoare.

Depozitul Virtual despre care vorbea tanti Vali s-a dovedit a fi un concept unic inovant adus pe piață de către cei de la https://vindem-ieftin.ro

Inovația constă, în primul rând, în faptul că deși funcționează la fel ca un ca un depozit fizic (ca cele pe la care alerga Dodo înainte) totul este online, la un click distanță.

Un consultant este dedicat fiecărui client care vrea să construiască.

Livrarea materialelor se face direct din fabrică și nu mai trece prin lanțul obișnuit de distribuție. Prețul materialelor achiziționate prin ei, este, astfel, mai mic cu 10-15% în comparație cu ale celor din depozitele fizice care includ în prețul final și costurile cu transportul intermediar între fabricant și depozit, și stocarea materialelor, manipularea, întreținerea și re-distribuția lor.

Încurajați de sutele de recenzii pozitive primite, Vindem-Ieftin.ro planifică creșterea numărului de Depozite Virtuale până la minim 100 în România și 50 în Europa, în următorii 10 ani și peste 200 Depozite Virtuale peste 20 ani, amplasate pe tot globul.

Pentru Dodo și V. a fost ca și cum Dumnezeu le-a pus mâna pe cap. Au aflat, au apelat și s-au salvat. De la divorț, de la certuri, dar și de la stresul construcției unei case și de la alergatul continuu după materiale.

Din Depozit Virtual direct în Casă Nouă!

Bunica a gătit bucate alese pentru masa asta de Crăciun. E în casa construită anul acesta de Dodo și V. Pune pe masă, schimbă farfuriile, completează de pe unde s-a mâncat deja. Dar nu o scăpa din ochi pe Dodo.

   – Ia și mănâncă, măi fată! Arăți a femeie mai zdravănă de vreo două luni încoace, dar acu’ trebuie să mănânci și pentru ăsta micu’, zice bunica și îi mângie, în trecere, burtica rotunjită bine.

Dodo nu lasă pe nimeni altcineva să îi atingă burta. Mâna bunicii, însă, zici că e plină de magie, la fel cum au fost și vorbele ei când a sfătuit-o să vorbească cu Tică, acum vecinul și prietenul lor.

   – Eu tot nu înțeleg cum adică Tică are depozitul lui personal și cum v-a ajutat asta să vă construiți rapid, calitativ și ieftin casa asta minunată! îndrăznește să întrebe unul dintre prietenii invitați la Crăciun, dar și la „ casă nouă„ cum se zice în zona aia.

  – Și nu doar atât, dar, ați fost atât de relaxați de atunci că v-ați ocupat și de mărirea familiei, face cu ochiul alt prieten.

Tică zâmbește pentru că nu e prima dată când lumea se uită suspicios când aude de acest concept.

    –  Și Depozitul Virtual? Ce e cu el? E chiar al tău? Și cum poți tu să oferi mai ieftin decât ceilalți că nu înteleg? întreabă altcineva de la colțul mesei, molfăind cu poftă din cozonacul cald pus pe masă de bunica lui Dodo.

   – Da, este propriul meu Depozit Virtual, zice Tică.  Dar singur nu aș fi putut să ofer prețuri competitive și servicii apreciate de clienți. De asta am devenit francizat și partener Vindem-Ieftin.ro. Practic, se grăbește să spună Tică văzând sprânceana ridicată a bunicii, am devenit propriul stăpân, antreprenor adică, dar m-am bazat pe o afacere deja dezvoltată, am primit-o la cheie, cum ar veni. Aveactot ce îmi trebuie ca să pot acționa imediat. S-a dovedit o afacere cu principii sănătoase, orientată spre client și spre calitate în tot ce face. Francizorul Vindem-Ieftin.ro era pe piață de mulți ani când am hotărât să îmi încerc și eu norocul și să deshid Depozitul meu Virtual. Și practic nu am riscat nimic. Mă săturasem să vând și să ofer consultații în magazinul ăla imens pentru un salariu minim și fără niciun beneficiu suplimentar dacă cumpărătorul îmi asculta sfatul.

 – Și a meritat să faci schimbarea? întreabă molfăitorul de cozonac. Clienții știu că sunt mulțumiți, unii îți devin și prieteni, zâmbește el arătând către Dodo și V., dar tu ești mulțumit că ai renunțat la un serviciu cu venit stabil?

  – Pentru mine a meritat, da. Chiar dacă la început m-am temut că voi pierde și ce am avut, că nu mă voi descurca și că voi regreta alegerea. Domeniul acesta îmi plăcea și îmi place și nu m-am îndoit niciodată că oamenii vor continua să construiască. Doar că mă temeam că nu voi ști să fiu propriul stăpân și să mă organizez așa încât să merite.

  Dar, am avut parte de ajutor ca orice începător în franciză Vindem-Ieftin.ro. Am avut un mentor care mi-a stat alături câteva luni și s-a asigurat că totul îmi este clar, care sunt trucurile și conceptele care aduc succesul fiecărui francizat/partener.

  Și nu ai cum să nu ai succes dacă nu urmezi strategia de bază a francizorului. Așa cum v-au spus și Dodo cu V. livrăm materiale de construcție direct de la fabricant și nu mai trecem prin distribuitori. Astfel diminuăm cu mult numărul camioanelor transportatoare și aducem beneficii atât clientului prin prețul avantajos oferit, dar și mediului înconjurător prin diminuarea emisiei de carbon.  Dar așa cum le-am zis și lor prima dată, zice Tică, ca să nu crezi că te aburesc eu, uite un link aici și poți să vezi detalii despre tot ce te interesează.

  – Și chiar ai clienți, măi Tică? Pentru depozitul ăla al tău din telefon, zic, zâmbește bunica împingându-i mai aproape lui Dodo încă o felie de plăcintă și mângâindu-i drăgăstos obrazul. Ia și mănăncă, fato!

  – Am, mamaie, am! Nu am avut de la început, dar să fii propriul stăpân înseamnă să ai și libertatea de a-ți organiza cum vrei portofoliul de clienți așa că l-am crescut pas cu pas cu atenție la dorințele fiecăruia. –  zice Tică. Dar prefer întotdeauna să măsor cu calm, fără presiune și analizând totul în detaliu. Analizez și aleg ca pentru mine. Și apoi, fiecare client mulțumit înseamnă o recomandare în plus și poate alt client pe viitor. Nu-i așa, Florin? întoarce capul Tică către unul dintre invitați care mai vâna ceva de pe masa plină și îmbietoare.

   – Da, da, Tică! Așa zic și eu. Începutul este promițător. La recomandarea lui Dodo, am trimis o cerere de ofertă și mă bucur că am început deja discuțiile legate de toate materialele de care am nevoie. Și să știi că voi ține cont și de sfaturile tale legate de cărămida aia. Dodo zice că nu dai niciodată sfaturi proaste, așa că sper că la Crăciunul viitor să sărbătorim la noi de casă nouă. …pauză de molfăială… Mamaie, matale nu deschizi o franciză să o înveți și pe nevastă-mea să gătească așa genial ca tine? În trei luni de lecții cu mata cred ca ar câștiga la fel ca Tică din Depozitul lui Virtual, pentru că sigur ar fi coadă la noi la restaurant.