CashClub te ajută să cumperi la preț mai mic, dar și să economisești

 

Cashclub îți dă o parte din bani înapoi când faci cumpărături.

 

Anul acesta a fost cel al majoratelor. Copilul mare, dar și prietenele au făcut 18 ani. Și vorba aia: Copii mici, probleme mici, copii mari.. pardon, aici e cu cheltuieli, nu probleme.. dar, nu sunt nici astea o bucurie. Mai ales că da, cheltuielile cresc proporțional cu vârsta lor. Nu e de mirare că atunci când am primit o listă cu noi cadouri de luat (încă nu i-am cedat cardul, deci eu fac comenzile), am oftat. Câteva zile am amânat deși știam că nu voi putea să amân la nesfârșit, tot va trebui să le comand.

    –   Comandă prin cashback și îți iese mai bine, mi-a zis un prieten.
 

Cu engleza nu stau așa bine, dar Back și Cash am înțeles și eu. Primesc înapoi niște bani? Cum adica?

 

 

Nu folosisem niciodată sistemul cashback, respectiv atunci când am auzit de CashClub și mi s-a explicat principiul de funcționare, tot ce am făcut două zile a fost să mă gândesc cu necaz câtă economie aș fi putut face dacă pentru toate cheltuielile de anul acesta aș fi folosit CashClub. Și nu doar de anul acesta. De câțiva ani încoace  99% dintre achiziții sunt făcute online.

 

La câte comenzi am făcut în ultimul an, aș fi putut ajunge ușor până la câteva sute de lei economisiți. În vremurile astea, orice leu necheltuit este o comoară. Cum să nu mori de necaz la așa veste?

 

Cum funcționează cashback prin Cashclub?

 

Pentru că oricum trebuia să fac acea comandă online, nu am ezitat nicio clipă, am contactat rapid un prieten și i-am cerut să îmi trimită o invitație pentru a-mi instala aplicația.

 

 

Puteam să o instalez și fără invitație, dar aflasem de programul lor Referral care spunea că dacă primesc o invitație de la un prieten, instalez și comand prin platforma CashClub, primesc și procentul anunțat înapoi, dar și 30 lei. Iar prietenul care m-a invitat primește și el 30 lei. Cum ziceam, în vremurile astea, orice leu necheltuit..

 

Conceptul cashback este cunoscut de foarte multă vreme în străinătate, iar de câțiva ani a luat avânt și în România. La mine a ajuns mai greu, recunosc. Dar acum nu mai am de gând să îl las să îmi scape din mână. Oricum comand minim o dată pe săptămână online.

 

Nici nu apucasem să îmi instalez aplicația, dar deja eram foarte entuziasmată de idee. Nu există niciun risc pentru utilizator, nu genrează costuri, nu e nevoie să fac cine știe ce scamatorie pentru a putea beneficia de cashback, cupoane, sau alte avantaje.

Am cronomoetrat intenționat etapele parcurse de mine pentru a vedea, de curiozitate, cât timp îmi va lua.

 

  1. Instalare aplicație și înregistrare cont – 3 min
  2. Utilizare comparator prețuri – am căutat produsul, am primit toate ofertele de preț din magazinele partenere și cashbackul aferent – 2 min
  3. Click pe magazinul cu oferta cea mai bună și pus produsul în coș – 1 min
  4. Revenire în aplicație și verificare cupoane de reducere. O dată ce cuponul a fost activat din aplicație, am revenit și l-am aplicat comenzii mele – 2 min
  1. Finalizare comandă – 5 min (dacă ai deja cont pe acel site, poate dura și 2 min)

 

 

Gata! În 12 minute, am cheltuit, dar am și economisit. Și nu, prețurile afișate în aplicație nu sunt diferite față de cele practicate în magazinul virtual dacă nu treci prin aplicație. Respectiv, nu văd absolut niciun dezavantaj sau motiv de nu a o folosi.

 

Vă recomand și vouă să testați (va trimit eu link de invitație dacă vă hotărâți). Mi se pare cea mai facilă și rapidă metodă de economisire.

 

 

Dacă încă nu v-am convins cu exemplul meu, haideți să să recapitulez de ce eu consider că a cumpăra prin CashClub are doar avantaje? 

 

  1. Ai posibilitatea sa primești înapoi de la 1% la 30% din prețul de achiziție
  2. Poți folosi cupoanele disponibile, iar ele se cumulează cu reducerile deja existente
  3. Poți compara prețurile aceluiași produs vândut în mai multe magazine, dar si cashbackul aplicat ăn funcție de magazinul partener
  4. Poți cumpăra din 800 magazine partenere, produse foarte diverse, de la piese auto, mobilă pentru casă până la haine și cărți.
  5. Se poate folosi atât aplicația de pe telefon cât și extensia web din Chrome ro https://cashclub.ro
  6. Aplicația este gratuită, nu plătești nimic, doar beneficiezi de avantajele oferite.
  7. Nu e nevoie să urmărești ofertele și cashbackul aplicat. Extensia/Aplicația te va alerta că poți primi cashback și de unde.
  8. Utilizând Programul Refferalt Te ajută să câștigi 30 lei pentru fiecare prieten invitat. Ajută și prietenii să câștige 30 lei, dar și să economisească și cumperi la prețuri bune Tu anunți prietenii și pentru fiecare cont creat și comandă plasată prin utilizarea linkului trimis, tu primești 30 lei în cont, dar și prietenul tău primește 30 lei. Banii vor intra în aproximativ 45 zile. Motivul este că se așteaptă livrarea comenzii, dar și perioada maxim posibilă pentru retur.

 

Obișnuința de a face cumpărături în mod inteligent, reducând cheltuielile și crescând economiile trebuie să facă parte din rutina oricui este obișnuit cu achizițiile online. CashClub te ajută să instalezi această rutină și să ai, astfel, atât portofelul, cât și sufletul mai fericit.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2022, ediția de toamnă

Comments are closed.