Anyoli – cufărul cu emoții încapsulate în bijuterii

 

Oriunde m-ar duce viața și alegerile făcute, familia a fost mereu sensul și rostul vieții mele.

 

La început a fost doar familia mică în care am crescut, înconjurați de grijă și iubire, eu și cei doi frați ai mei.

 

Dragostea ne-a făcut oameni mari, ne-a unit și mai mult, a crescut familia și a umplut-o și mai mult cu bucurie. La fiecare Sărbătoare care ne aduce laolaltă, împărțim și ne încărcăm energetic unii de la alții cu râsete, încurajări și fericire.

 

Tot  dragostea a fost și cea care, din păcate, a creat distanțe între noi, drumuri lungi de parcurs și multe lacrimi la fiecare despărțire.

Și chiar dacă depărtarea fizică nu ne-a îndepărtat și spiritual unii de alții, dorul a devenit tot mai greu de dus, iar clipa reîntâlnirii pare întotdeauna mult prea departe.

 

Anyoli ne ajută să facem dorul mai ușor de gestionat

 

Anyoli a apărut în viața mea exact când Dorul a urlat cel mai tare în mine și când am simțit că nimic nu mai e suficient.

 

Pandemia ne-a luat bucuria revederii periodice. Iar Moartea ne-a obligat să ne despărțim definitiv de unul dintre cei mai dragi oameni.  Rezervorul care ieri era plin de optimism a ajuns un vid negru și trist.

 

Viața a continuat și după pandemie,  și după Moarte, așa cum se întâmplă, nu-i așa?

Iubirea dintre noi nu a dispărut, dar a devenit tot mai greu să menținem emoțiile pozitive de la distanțe atât de mari.

 

Iar pentru mine devine tot mai greu să exprim tot ce simt.

 

Și uite cum, nu știu exact în ce fel,  în acest moment aflu de Anyoli.

 

Anyoli care, din indiană, înseamnă „ Mesagerul lui Dumnezeu„  a creat bijuteriile însuflețite cu menirea de a transmite mai departe, la fel ca cel mai Divin Mesager, emoția pe care vrem să o împărțim cu cineva drag.

S-au lansat în 2021 și continuă să creeze zi de zi legături tot mai puternice prin felul unic în care au ales să ne învețe să dăruim emoții.

 

De ce Anyoli este unic și cum reușesc ei să încarce bijuteriile cu suflet și emoție?

 

Produsele Alyone folosesc o tehnologie specială patentată Data on Things care permit încărcarea oricărei bijuterii din gama lor cu o emoție, un gând, o urare, un sentiment pe care ne dorim să îl transmitem unui om drag.

 

O bijuterie care poartă cu grijă în ea emoția cuiva și o descarcă în inima altcuiva, devin brusc, nu doar un dar, sau o bijuterie cadou, ci devine o piesă de artă. Digitalizarea nu îi știrbește farmecul, ci din contra, felul în care a fost concepută tehnologizarea acestor bijuterii, le dă suflet, creează emoție, aduce mai multă strălucire și bucurie vieții.

Nu, nu este nevoie de un telefon mai special pentru a putea folosi aplicația și pentru a ajuta bijuteria să ne transmită bucurie plină de emoție.  Aproape orice telefon poate fi folosit în acest scop.

 

 

Vrei să dăruiești o bijuterie plină de suflet de la Anyoli? Uite ce ai de făcut?

 

Intri pe site-ul Anyoli.

 

1.Alegi Produsul.

Dacă gândurile și iubirea pentru persoana dragă sunt suficient de puternice, Dana Vișan spune că „ pietrele au proprietatea de a te alege.. de a-și găsi noua ființă care să le poarte„. Fii sigur că energia din emoția ta puternică te vor ghida către alegerea cea mai bună. Poți alege din 4 categorii mari:

***Love => cu tot ce poate să ne vorbească despre Iubire Despre iubire

***Dio => cu bijuteriile inspirate din Credința în Dumnezeu

***Nature => cu inspirație ce vine din flori, viață și natură

***Fool Moon => categorie care vrea să evidențieze că perfecțiunea există în imperfecțiune și că cele bune fuzionează uneori cu cele rele tocmai pentru a crea echilibrul perfect

 

O dată ce ai ales ( sau te-a ales) pui produsul în coș și treci numele persoanei destinatare.

 

2.Încarci Emoția

O dată trecut numele destinatarului, vei fi întrebat ce tip de mesaj dorești să încarci. Există posibilitatea de a alege între mesaje video, foto, scrise, vocale, linkuri. Încarci mesjaul direct de pe telefon sau desktop,

 

3.Trimiți Porumbelul cu mesajul plin de iubire către destinatar.

Pentru a finaliza comanda și a trimite bijuteria aleasă, poți previzualiza, îți dai acordul dacă ești gata, finalizezi crearea contului, alegi adresa și gata… Bijuteria a plecat în zbor sau cu mașina către destinatar.

 

Ce va face persoana dragă pentru a primi în inimă părticica ta de suflet încorporată în bijuterie?

 

Nu îi spune nimic. Roagă-l doar să încarce și el aplicația Anyoli.

Când bijuteria ajunge la cel drag, spune-i să deschidă aplicația și să apese pe: „Identifică Zona de Scanare„

 

Aplicația îi va arăta cu ce parte a telefonului să atingă darul tău.

 

Și atunci minunea se va realiza! Emoția ta va deveni emoția lui!

 

Tu vei ști că destinatarul „ a deschis cadoul„ primind o alertă în aplicație.

De acum încolo zeci de ani el va putea să se reîncarce sufletește reascultând emoția transmisă prin bijuteria dăruită. Când vrei să îl surprinzi din nou sau crezi că are nevoie de tine mai mult ca niciodată, intri în aplicație, încarci foarte ușor noul mesaj, iar el nu va trebui decât să scaneze din nou produsul pentru a trăi noi emoții și sentimente.

 

Bijuteriile Anyoli sunt din pietre prețioase și semiprețioase alese cu grijă și pregătite cu măiestrie.

Ele au menirea să crească puterea și forța mesajului și al emoției din ele.

 

Mă las ghidată de Divinitate, Puterile Magice ale bijuteriilor cu suflet și aleg primele 3 daruri încărcate cu emoție

 

Anyoli nu a creat doar bijuterii cu stocare inteligentă pentru că folosesc tehnologie ci chiar bijuterii inteligente și pline de viață. După cum spune și Dana Vișan, creatoarea brandului, nu noi alegem pietrele și bijuteriile pe care vrem să le dăruim, ci ele vin către noi.

 

De unde știu ele ce simt și ce vreau să transmit? De unde știu ele că le caut? Este un Mister pe care, contrar personalității mele,  pentru prima dată în viață nu vreau să îl descifrez ci vreau doar să îl savurez.

Las dorul din mine, iubirea și durerea să mă ghideze și aleg.

 

O bijuterie prin care voi transmite iubire, curaj și optimism

 

Prima bijuterie pe care o aleg este pentru ea, sora pe care nu am avut-o, dar care a venit în familia și inima mea o dată cu dragostea multiplicată a unuia dintre frați. Suntem alături una de alta chiar și dacă suntem la distanță. Telepatic simțim când una este bine sau când are nevoie de susținere.

 

Mesajul pe care i l-aș transmite, ar fi vocea mea care îi va vorbi despre dorul de ea, dar și despre cât de recunoscătoare îi sunt Destinului pentru că o am. I-aș reaminti că este deosebită și i-aș mulțumi pentru cum simte când am nevoie de ea și de vorba ei bună.

 

Sufletul îmi spune să aleg dintre multiplele lantisoare cu pandantiv  pe acesta cu Floare din Onix. Știu că pandativul va sta mereu lângă inima ei,  iar puterea emoției din mesajul transmis va fi multiplicată de piatra de onix. Îi va oferi și mai mult curaj să treacă peste buciumul și dificultățile sufletești.  O va ajuta să fie calmă și tot mai fericită.

 

Dorul și credința în protecție mă duce apoi cu gândul către mama

 

O legătură necondiționată ne leagă din prima zi. Pentru ea sunt unul dintre copiii ei minunați chiar dacă am trecut de 40, iar pentru mine este, la fel ca perla din cerceii ăștia cum am ajuns la ei oare?) simbolul iubirii divine infinite.

 

Ea este cea care ne poartă grija continuă tuturor copiilor ei ( din 3 suntem 12 acum) și ne ghidează în viață fiindu-ne model de corectitudine, sinceritate și dedicare. Știu că va primi cu bucurie emoția din bijuteria aleasă pentru ea, iar credința și iubirea ei va face ca perlele din acești cercei inteligenti să fie și mai puternice  și vor multiplica părticica modestă din sufletul meu. Gândul meu bun o va proteja, emoția din perle va intra în sufletul ei cu forță și va ști cel mai mare adevăr: Că are toată iubirea mea și a noastră, a copiilor, în fiecare clipă.

 

Durerea și dorința de a fi alinată mă duce către Tata.

 

Am căutat îndelung vocea lui adresată mie sau nouă: pe casete, stickuri și cd-uri.

Și când am găsit-o am știut că am nevoie de ea zilnic pentru a reînvăța să trăiesc cu optimism și încredere.

 

Acum, când el nu mai este printre noi, aleg ca această bijuterie să fie pentru mine.
 
Am ales îndelung și am știut că este a mea când am ajuns la aceste minunății de bratari inteligente.

 

Voi păstra cu sfințenie și voi încărca mesajele cu vocea lui pe rând, atunci când voi simți că am rezervorul tot mai gol și Dorul tot mai puternic. Uneori va fi un cântec pe care l-a fredonat la un botez, altădată va fi o urare de la ziua mea de naștere sau emoția din vocea lui când m-am căsătorit. Și poate în unele clipe, voi încărca glumele spuse de el la întâlnirile noastre de familie sau chiar micile învățături transmise ferm, dar cu iubire. Floarea din howlite mă va ajuta cu siguranță să primesc cu inima deschisă toate aceste mesaje și să mă eliberez astfel de toate emoțiile negative care mă înfoiară uneori când gândul mă duce la pandemie și moarte.

 

Dacă te mai întrebi de ce să alegi să dăruiești cu Anyoli

 

Alegerea unui cadou nu este niciodată prea ușoară, mai ales dacă prin acel cadou vrem să transmitem tot ce simțim pentru persoana dragă.

 

Orice ai alege dintre aceste bijuterii Anyoli cu stocare inteligenta te va ajuta să dăruiești emoție și să trăiești emoție.

 

Anyoli a fost creat din dragoste și din iubire pentru ceilalți. Munca, pasiunea și dragostea pentru frumos i-au ghidat la fiecare pas și i-a ajutat să ajute. Au dus dorința de a dărui emoție și iubire în lume și ne învață în fiecare zi să ne simțim mai aproape.

 

Nu aștepta o ocazie specială pentru a dărui prin Anyoli. Fă-o acum! O emoție este cel mai potrivit dar pentru astăzi, pentru clipa aceasta! Nu aștepa clipa specială pentru a exprima iubirea, recunoștința sau dorul de cineva.

 

Cu ajutorul Anyoli și iubirea dintre noi ne-a făcut să strângem și mai mult legăturile sufletești și să eliminăm barierele fizice. Pentru mine chiar și pe cele de dincolo de Moarte.

 

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2022, ediția de toamnă