Franciza, francizor și francizat Depozit Virtual – oportunitate, șansă și bucurie

 

 « Dragă Depozit Virtual, Vă scriu acest mesaj pentru a vă spune cât de mult a însemnat pentru noi întâlnirea cu Dvs. Nu doar ca ne-ați ajutat să renovăm casa visurilor noastre și ne-ați oferit cele mai bune materiale la prețurile cele mai avantajoase, dar ne-ați făcut și să ne schimbăm părerea despre ce înseamnă să comanzi pe încredere, de la distanță și fără să fi văzut produsele. »

 
Așa suna mesajul primit de la unul dintre ultimii mei clienți. M-am ridicat de la birou și m-am apropiat zâmbind de geam. Când primești astfel de mesaje știi că ți-ai găsit menirea și că deși poate fi și foarte greu uneori, nimic nu mai contează când îți vezi clientul fericit.

 

Să mă prezint! Sunt Furnica Dodo cea care deține un Depozit Virtual Franciză Vindem-Ieftin.  

 

Nu, nu Franțuzoaică, chiar dacă vorbesc perfect francEza, sunt Franciză/francezat(ă). Mai pe românește spus : Partener Vindem-Ieftin.

 

Definiție Franciză

 

        **Franciza este un model de rețea comercială care funcționează pe baza unui contract prin care o companie (francizorul sau „marca”) autorizează o persoană fizică sau juridică (francizatul) să-i exploateze conceptul sau Marca sa.

 

        **Francizorul este o companie care are un concept, un brand, un semn și un know-how real transferabil. Francizorul se dezvoltă prin delegarea managementului rețelei sale către companii independente (francizații) care pot folosi acest set de elemente.

        **Francizatul este un antreprenor independent care obține dreptul de a opera franciza în schimbul unei compensații financiare directe sau indirecte.
(Definiție preluată și tradusă de pe : https://www.creerentreprise.fr/)

 

Ce înseamnă acest concept pentru Depozit Virtual Vindem-Ieftin ?

 

Să le luăm pe rând.

 

Franciza este în cazul meu modelul de afacere Depozit Virtual care vinde materiale de construcție după același principiu ca Vindem-Ieftin- Francizorul.

 

Depozitul Virtual Vindem-Ieftin nu mai este o noutate pe piața materialelor de construcție. Știți déjà că de peste 6 ani, vinde la prețurile cele mai avantajoase o diversitate largă și exhaustivă de materiale de construcții. Tot de atunci, clientul poate să își facă lista de materiale necesare din confortul casei, fără presiune și fără a fi grăbit de ideea că magazinul se închide sau că vânzătorul nu are răbdare până se va hotărî.
 
Un Francizat Depozit Virtual alias Partener va prelua cererea și va deveni prietenul de nădejde al clientului consultându-l și oferindu-i cele mai avantajoase prețuri.

 

Francizat/a în această situație sunt eu, Furnica. Ca antreprenor individual cu Depozitul Virtual propriu, dezvolt afacerea de comercializare la distanță a materialelor de construcție după același concept și după aceeași metodă orientată clienți. Altfel spus, eu devin, alături de francizor și alți francizați parteneri, prietenul care te ajută să cumperi tot de de ai nevoie pentru construcțiile tale viitoare. Pentru că franciza îmi oferă independență în decizii, am libertatea de a îți oferi cele mai avantajoase prețuri pentru cele mai calitative materiale consultându-te în permanență și fiind atentă la nevoile tale.

 


 

Dacă cumva te gândești că nu e același lucru ca atunci când cumpărai de la firma mamă, te rog să încerci să mă contactezi la prima necesitate și vei vedea că nimic nu s-a schimbat din punct de vedere grijă și atenție acordată clientului față de ceea ce știai déjà despre Vindem-Ieftin.
Eu am fost la început vânzător de materiale, deci nu sunt novice în domeniul acesta, cunosc destul de multe despre piața materialelor de construcții. Știu câtă atenție trebuie acordată fiecărei persoane care vine către noi.
In programul de mentorat de care beneficiem la început, am învățat și mai multe legate de acest concept, astfel încît, după 3 luni de training, am putut să continui singură fără niciun dubiu că știu ce, pentru cine și cum să fac pentru a aduce fericire în casele oamenilor (Aici vezi detalii despre cum au simțit și trăit clienții experiența cu Depozit Virtual)

 

Demersul și programul de franciză a demarat la începutul anului 2022.
Dorința celor de la https://vindem-ieftin.ro este să creeze cât mai multe depozite virtuale atât în România, cât și în Europa.
 

 
Totul la fel de orientat către cumpărător :

        **Prețuri negociate în funcție de cantitate

        **Cosultanță permanentă și Depozit Virtual dedicat în funcție de zonă

        **Costuri mai mici cu 10-15 față de alți vânzători de pe piață

        **Materiale de calitate indiferent de categorie

        **Amprenta de CO2 redusă datorită numărului mai mic de camioane necesare față de un lanț obișnuit de distribuție

        **Timp și bani câștigați pentru client

 

De ce sunt fericită de acest parteneriat? Ce îmi oferă franciza Depozit Virtual Vindem-Ieftin ?

 

        **În primul rând franciza Depozit Virtual Vindem-Ieftin nu înseamnă doar un contract și niște obligații. Înseamnă că ești de fapt parte dintr-o familie, ești un partener de încredere și că succesul fiecăruia reprezintă succesul întregii afaceri Vindem-Ieftin.

        **A fi francizat în cazul dat este gratuit (față de alte francize care un cost anual). Cum să nu testezi așa oportunitate ?

        **Fiecare nou-intrat în acest demers are parte de un program de mentorat de 3 luni în care învață cum să se dezolte și cum să continue demersul inițializat de Vindem-Ieftin păstrând calitatea serviciilor, dar fără să piardă din libertatea de decizie și de ațiune. La finalul programului de mentorat – Start Up, mi-am dat seama că datorită pasiunii puse din prima zi am reușit să îmi creez déjà un portofoliu de clienți destul de mare, iar câștigurile financiare care nu au întârziat să apară m-au convins că am ales drumul potrivit pentru viitorul meu.

        **Ca în orice parteneriat lucrurile sunt organizate astfel încât să fie win-win de ambele părți. Rata de conversie  crește progresiv cu portofoliul și cu vânzările avute iar câștigurile din adaosuri sunt împărțite echitabil putând ajunge până la 50 atât pentru francizor cât și pentru francizat.

        **Ador meseria pe care o practic în cadrul acestui parteneriat, o meserie plină de oportunități, care poate aduce multă satisfacție atât materială, cât și materială dacă ești dedicat, motivat și implicat.

        **Faptul că sunt Furnică/femeie nu înseamnă nimic în lumea asta modernă. Pot munci și concura cot la cot cu orice Furnic Francizat Depozit Virtual și știu că cel mai câștigat va fi mereu clientul.

 

 

Care este secretul succesului meu?

 

        **Cand primesc lista cu materiale de la client, o tratez de parcă ar fi lista mea de cumpărături. Iau fiecare produs de pe listă și încerc să găsesc pentru fiecare cele mai avantajoase prețuri, cel mai scurt drum, cea mai rapidă livrare.

        **Tratez clientul ca pe un prieten, ca pe un membru al familiei. Nu mă gândesc la el ca la un potențial câștig financiar. Nu pun pe primul loc numărul banilor pe care îi va plăti, pun în față dorințele pe care și le va îndeplini și numărul zâmbetelor pe care le va avea după colaborarea cu mine. Sunt sigură că până la urmă satisfacția și bucuria lui va reprezenta și succesul Depozitului meu Virtual pentru că cel mulțumit va reveni mereu către mine, plus că mă va recomanda unui prieten care la rândul lui va aduce alt prieten în lista mea de zâmbete.

        **Nu încerc niciodată să conving clientul că eu știu mai bine de ce are nevoie, încerc doar să îl înțeleg, să aflu mai bine ce își dorește, la ce visează și și să îmi imaginez că visul lui devine visul meu.

 

Sunt fericită că fac ceea ce fac pentru că știu că astfel, împreună cu Vindem-Ieftin contribui și eu la bucuria oamenilor. Dacă ei zâmbesc și au buzunarul fericit și casa visată și Depozitul Virtual zâmbește.

 

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2022, ediția de toamnă