Cum să obții rapid un credit pentru finalizarea afacerii imobiliare

Cu cât e iarba mai înaltă cu atât nevoia de finanțare e mai mare

De când ne-am mutat, pe terenul vecinilor am găsit 6 case inșiruite ridicate la roșu. Le-am privit cu curiozitate și am așteptat să văd care ne vor fi noii vecini când se vor muta în ele.  4 ani mai târziu casele mai erau încă în același stadiu. Nicio cărămidă nouă nu fusese pusă la ele, nu văzusem niciun meșter prin zonă.

Iarba din jurul caselor crescuse atât de mare încât ne întrebam dacă nu va le va înghiți și pe ele.

Sursa poza: Claret

De câteva ori l-am văzut și pe dezvoltator care trecea prin zonă și se oprea cu mașina la marginea terenului, privind în zare peste iarba înaltă către case. Când am îndrăznit să îl întrebăm ce se întâmplă cu casele, a oftat și ne-a zis:

   – Ne-au lovit niște probleme și nu mai avem bani pentru a le termina. Ne-am bazat pe un credit de la bancă, doar că, o dată cu pandemia,  banca a hotărât să nu facă împrumuturi o perioadă și am rămas așa. Acum mă uit la ele și nu știu, ce ar trebui să fac cu casele astea? Să le demolez și să revând materialele care se mai pot reutiliza? Și ce câștig din asta? Am ales materiale calitative care la mâna a doua ar costa un nimic… Să le vând? Aș putea, dar rămân cu un vis neîmplinit, acela de a fi eu dezvoltatorul unui șir de case, de a fi cel care va oferi cuiva un Acasă….ambiție ce mai am și eu…

Nu știam dacă să îi spun sau să nu mă bag. Nu știi niciodată cum pot fi interpretate sfaturile. Dar, cum o femeie nu poate tăcea prea des, am îndrăznit totuși, dar la început doar cu jumătate de gură:

   – Cred că știu eu o companie care nu e bancă, dar vă poate ajuta mult mai bine și cred că vă și poate finanța mult mai rapid și mai eficient.

Dezvoltatorul s-a uitat cu neîncredere la mine și a dat a lehamite din mână.

   – Știi câte promisiuni de genul acesta am primit? Dar nu am găsit pe nimeni care să mă ajute cu adevărat, care să nu ascundă comisioane sau costuri suplimentare dincolo de ce îmi prezentau la început, sau care să nu mă pună să plătesc 30 ani la credit.

   – Chiar dacă pare greu de crezut, dar cred că cei la care mă gândesc te-ar putea ajuta să îți continui afacerea și să poți finaliza proiectul, am continuat eu mai cu încredere, însuflețită de faptul că el părea să caute fix ce le putea oferi Claret Credit.

I-am povestit apoi despre faptul cum ei, în calitate de Instituție Financiară Nebancară (IFN) i-ar putea oferi soluția cea mai eficientă, rapidă și care să fie pe măsura posibilităților lui de returnare. 

    – Și să știți că în calitate de dezvoltator și persoană juridică puteți obține sume suficient de mari de la ei sub formă de credit proiecte imobiliare sau credite pentru persoane juridice cu garanție imobiliară. 

  – Și dacă după ce depun toate actele nu îmi dau nici ei? Mai pierd ceva timp așteptând, strângand acte și degeaba..

  – Pai de când aveți societatea? l-am întrebat eu hotărâtă să îl ajut pe omul acesta, dar și un pic pe mine. Între noi fie vorba, mă temeam că în iarba înaltă își vor face cuib niște șerpi sau alte lighioane de care mă tem. Așa că voiam și eu vecini civilizați cât mai repede. 

   – De vreo 7 ani cred. Știi, întâi am mai construit blocul acela deștept, digital din cartierul rezidențial. Din fericire, din închirierea unor spații de acolo reușim să plătim angajații de la firma noastră de dezvoltare și să nu dăm faliment.

   

–  Claret Credit oferă finanțare pentru firme create de mai mult de o lună chiar. Apoi, dacă aveți ceva spații în acel bloc, pare că puteți beneficia de credit cu ipotecă imobiliară pentru că puteți oferi garanție imobiliară casele la roșu și că puteți demonstra că veți putea plăti ratele din chiria spațiilor din blocul digital. Pentru a obține finanțarea, trebuei să parcurgeți 3 etape mari: 

 

Etapa 1. Alegeți tipul de credit. 

Dvs ca persoană juridică puteți alege din cele 5 variante destinate antreprenorilor. Compania încearcă să ofere mai multe tipuri de servicii financiare tocmai pentru a se putea adapta cât mai facil nevoilor clienților, dar și puterii lor financiare.  

Captură ecran: Claret

 

Etapa 2. Analiza și aprobarea creditului

Este o etapă foarte rapidă la Claret Credit pentru că pe tot parcursul aveți parte de un consultat de creditare care vă este alături, răspunde la întrebări, vă contactează când nu este clar ceva, astfel că primiți oferta de finanțare în cel mai scurt timp. Echipa Clerit Credit este formată din profesioniști experimentați pe acest perimetru al serviciilor financiare, deci nu vă faceți griji, veți fi tratat cu cea mai mare atenție și grijă.

Sursa poză: pexels

Etapa 3 Primiți finanțarea

A treia etapă este și ultima, cea în care primiți finanțarea. Cu cât mai repede vă puneți de acord asupra ofertei de finanțare, cu atât mai repede primiți banii. Dar, în același timp aveți posibilitatea să discutați cu ei orice aspect de la costuri până la ultima rată de plată. 

Captură ecran Claret

Vecinul continua să se uite la mine parcă cu uimire, parcă cu neîncredere. 

– Știți de ce pare asa simplu la ei? Pentru că scopul lor este să ajute orice client să câștige timp, să obțină finanțarea cea mai potrivită fiecaruia și să poată folosi de bani cât mai repede. 

Vecinul nu mi-a răspuns, dar a zis că trebuie să plece pentru că se grăbește.

După vacanța de vară, când m-am întors acasă, am văzut o echipă de muncitori în curtea alăturată, câteva mașini pline cu materiale.

Se pare că totuși în curând voi avea vecini noi!

Acest articol a fost scris pentru Superblog Spring 22