Cu Axelen Impex decorarea casei devine o plăcere

 

Decorarea casei și plăcută, dar și dificilă dacă nu ai ajutor

 
Decorarea casei este poate, partea cea mai plăcută din toate etapele construcției ei, dar, este de cele mai multe ori și cea mai dificilă. Mai ales dacă nu se face apel la un designer specialist ci se face pe cont propriu. Combinarea culorilor și a accesoriilor poate deveni o adevărată provocare dacă nu te pricepi. O culoare nepotrivită poate micșora sau întuneca camera, precum și o piesă de mobilier aleasă inadecvat poate crea o senzație de disconfort pe termen lung.
 
Unul dintre trucurile care fac mai ușoară aranjarea căminului cu gust este îmbrăcarea și decorarea pereților. Această practică este parte din designul unei case de mai multe secole, iar de câțiva ani, tapetul a devenit (sau redevenit) una dintre piesele de rezistență din decorul ei.  Un tapet nu acoperă doar peretele ci devine parte din casă, aduce stil și eleganță.
 
Tapetul decorativ are avantajul de a schimba în totalitate ansamblul vizual dintr-o încăpere și este mult mai convenabil economic decât o piesă de mobilier sau un accesoriu ornamental din casă.
 

Axelen te ajută să decorezi ușor și cu stil

 
Există o varietate foarte mare de modele, culori și motive pentru tapet. Ele pot fi combinate cu ușurință și de către un necunoscător în ale designului. Totuși pentru garantarea reușitei este recomandat să se facă apel fie la specialiștii cei mai buni, fie la materialele cele mai deosebite și fine fabricate de cei dedicați.
 
Axelen Impex, afacere românească, ajută de peste 30 ani pe toți cei care își doresc să decoreze casa cu cele mai impresionante și deosebite variante de tapet decorativ.
Fiecare marcă importată și comercializată în România este aleasă cu atenție astfel încât să răspundă tendințelor de pe piață, să ofere o diversitate bogată pentru toate gusturile și pentru orice casă, dar și să încălzească inimile celor care vor avea tapetul decorativ unic pe perete. Peste 1500 modele sunt disponibile pe site-ul companiei, oferind autenticitate și personalitate căminului fiecăruia.
Pentru facilitarea alegerii pe site-ul companiei se pot vizualiza toate tipurile de tapet în funcție de camera destinație: dormitor, baie sau sufragerie, dar și în functie de forme și motive: floral, geometric, clasic, modern și multe altele.Axelen Impex propune de asemenea și accesorii dar și materiale necesare aplicării tapetului.

 
Multe dintre colecțiile de tapet de la Axelen sunt concepute de designeri vestiți și sunt distribuite în exclusivitate în România.
 

Colecția Zambaiti Parati ( Elie Saab) –

 
Una dintre cele mai noi colecții de lux disponibile la Axelen Impex este Zambaiti Parati (Elie Saab).
Zambaiti Parati este un fabricant de tapet din Italia care de peste 50 ani oferă produse de cea mai înaltă calitate. La sfârșitul anului 2020 societatea italiană și-a unit forțele cu Elie Saab – designerul libanez cunoscut pentru prezentările de modă haute couture și au propus împreună o colecție de tapet de lux, deosebită, plină de rafinament și eleganță.
Designerul este cunoscut de foarte mulți ani pentru rochiile de mireasă, parfumurile și bijuteriile sale. În 2020 el lansează și o colecție de mobilă de calitate superioară: Elie Saab Maison.

 
Societatea italiană se inspiră din creațiile lui Elie Saab, folosește tehnicile speciale de fabricare pentru care este recunoscută, precum și materiale de înaltă calitate, și lansează, astfel, la finalul anului 2020, o nouă colecție haute couture de tapet decorativ.

 

 

Mai mult modele din aceeași colecție – mai multe posibilități de decorare

 
Tapetul decorativ Elie Saab reflectă stilul inconfundabil al designerului care folosește cel mai frecvent linii rotunjite cu tendințe orientale uneori, culori pastel, delicate și fine, îmbogățite cu inserții strălucitoare aurii sau argintii.

 

Tapet Zambaiti colectia Elie Saab panel cod Z64896

 

Tapet Zambaiti colectia Elie Saab cod Z64846

În unele variante de tapet din această colecție se pot observa și influențele din natură: copaci, flori, precum și elemente decorative precum piatra nobilă și marmura.

 

Tapet Zambaiti colectia Elie Saab panel cod Z64875

Tapetul din această colecție se potrivește în sufragerii și camere mari și spațioase cărora le va oferi senzația de lux și maiestuozitate și va crea senzația de haute couture al casei.

De asemenea, sunt foarte potrivite pentru hoteluri și restaurante, oferind eleganță și finețe, dar fiind și foarte rezistente atât la foc cât și la zgârieturi și lovituri.

Tapet Zambaiti colectia Elie Saab panel cod Z6490

Produsele Zambaiti Parati (Elie Saab) sunt ușor de înteținut fiind lavabile sau ultralavabile. Disponibile în mare parte la comandă, exclusiv prin Axelen Impex, au prețuri accesibile și sunt o soluție inedită pentru un design de lux din orice spațiu. Înainte de a face comandă, produsele pot fi văzute, pipăite și analizate în cele două showroomuri Axelen din România, din București și Cluj.

Comments are closed.