Încrederea în mine crește dacă tenul îmi zâmbește

 

Ne gândim la toți și la toate, mai puțin la noi

 

Trăim într-o eră a vitezei când alergăm zi de zi de la un obiectiv la altul, dintr-un loc în altul, de la o grijă la următoarea. Ajungem foarte repede să fim copleșiți de tot ce se întâmplă în jurul nostru, iar din dorința de a le reuși pe toate, sacrificăm din timpul nostru și din emoțiile noastre pozitive.

 

În acest iureș al vieții, o femeie are o multitudine de roluri pe care se străduiește să le joace cu dedicare, iubire și fără nicio ezitare. Fie că este vorba de rolul de mamă, soție, prietenă, fiică, angajată sau soră, va da până la ultima picătură de putere pentru cel de alături.

 

O femeie este gata să sară în ajutorul unei prietene în miez de noapte indiferent de motiv. Tot ea îi va fi alături copilului în orice secundă, de aproape sau de la distanță, pe timp de noapte sau zi. Femeia va da tot ce poate din ea la serviciu și își va consuma ultimele rămășițe de energie ajutând pe cei dragi. Va face toate astea cu bucurie și fără nicio umbră de regret.

 

Din păcate, ceea ce uită cel mai des o femeie este ca din timpul acesta scurt pe care îl are la dispoziție și care trece ca nebunul să își oprească și ei măcar câte o fărâmă din fiecare zi.

 

Ziua în care m-am uitat la mine și nu m-am mai recunoscut

 

Și eu am avut perioade foarte lungi când am uitat să îmi opresc și mie un pic de energie, de timp și de bucurie doar pentru mine. Și credeam că reușesc să fac față cu brio tuturor provocărilor, că tot ce contează este că ceilalți sunt fericiți și bucuroși și că din asta mă voi hrăni și eu. Chiar dacă nu am avut nicio clipă impresia că mă sacrific și am trăit cu impresia că asta e menirea mea, într-o zi oboseala m-a învins. Întâi am leșinat brusc și fără preaviz în farfuria cu cina pe care o pregătisem cu drag și energie. Apoi, am început să am insomnii. Cu cât mai obosită eram, cu atât mai puțin dormeam noaptea. Cu cât mai puțin dormeam, cu atât mai multe gânduri negative începusem să am. Energia și răbdarea nu mai erau aliatele mele, iar eu simțeam că nimic nu mă mai bucură cu adevărat.

 


 
Primele semne ale oboselii și lipsei mele de putere s-au văzut, bineînțeles pe față. Mă uitam la mine în oglindă și nu mă recunoșteam: cearcăne, riduri tot mai pronunțate, tenul uscat și neîngrijit.

 

Mă uitam la mine și mă gândeam că dacă tenul meu ar fi putut să îmi vorbească în acea clipă, cu siguranță m-ar fi certat. Dar, întâi m-ar fi privit cu atenție pentru că nu m-ar mai fi recunoscut.  Apoi mi-ar fi spus că așa cum le ofer tuturor grija și devotamentul meu, așa ar trebui să o fac și cu mine. Mi-ar fi reamintit că înainte de a fi bună cu cei din jur, să fiu cu corpul meu. Mi-ar fi spus cât de dezamăgit este că l-am ignorat și că nu am considerat că este la fel de important ca toți ceilalți și că am pus jobul, banii și grijile înaintea lui.

Nu era de mirare că era atât de ofilit, fără sclipire și neajutorat.

 

M-am rușinat de mine și am plâns.

 

Schimbarea începe cu noi

 

Nu mi-a fost ușor să încep să mă gândesc la mine și să îmi schimb atitudinea față de mine. Mi-a fost groaznic de greu să mă gândesc și la mine. Uneori doar la mine.

Am început prin a mă trezi și culca în fiecare zi la aceleași ore pentru a da posibilitatea corpului meu să își creeze o rutină de somn și pentru a-l ajuta să se odihnească mai bine.

Am schimbat stilul alimentar și am început să mănânc la ore fixe, mai sănătos și fără ciuguleli între mese.

 

Am încercat să nu mă mai agit dacă nu reușesc să termin totul în ziua aia, să nu mai consider o tragedie dacă nu am strâns și pus totul la loc, dacă nu am răspuns tuturor imediat, dacă nu am reușit tot ce era pe lista cu lucruri de făcut. Acum încerc să mă concentrez și să mă bucur de ceea ce am reușit să fac și de ceea ce am putut să ofer fără să simt că nu mai pot.

 

Mi-am permis mici răsfățuri doar pentru mine fie că era vorba de o plimbare în natură, un ceai cu o bucățică de ciocolată, sau de o carte pe care să o citesc în tihnă.  Nu, ziua nu s-a mărit, tot 24 ore are. Dar, dimineața mă trezesc cu o oră înaintea tuturor pentru a-mi acorda timp doar mie. Seara, după ce doarme toată casa, mai stau minim 30 minute pentru a mă goli de gândurile negative și pentru mă pregăti temeinic pentru un somn liniștit și calitativ.

 

Allurene – te ajută dacă te ajuți!

 

Dimineața, pe lângă înghetata, cartea, florile și cafeaua pe care le savurez minim 30 minute, încerc să acord timp și tenului meu, căruia vreau să îi arăt că și el este important pentru mine și că am înțeles mesajul lui din ziua în care nu m-a mai recunoscut în oglindă.

 

Acum că vine sezonul rece, tenul meu are nevoie de și mai multă grijă, dragoste și atenție. Și sunt hotărâtă să îi ofer asta.

 

Pentru a vedea cât mai rapid efectele asupra tenului e nevoie de o rigurozitate și o disciplină de îngrijire a tenului. Niciun produs nu va face minune dacă va fi folosit doar din când în când.

Somnul și alimentația rămân foarte importante în această rutină și au o influență majoră asupra pielii.
 
Pe lângă ele, un ajutor de nădejde în procesul de redobândire a strălucirii interioare și exterioare sunt produsele Allurene Cosmetics  – un brand 100% românesc care s-a lansat pe piață la începutul anului 2022.

Până în prezent, Allurene a lansat 6 produse cosmetice de cea mai bună calitate pregătite cu atenție, dragoste și dedicare pentru a deveni cele mai bune prietene ale oricărui ten după vârsta majoratului.  Așa cum spune și Gina B., fondatoarea brandului, aceste produse sunt suficiente pentru o „rutină minimalistă și multifuncțională„ .

 

Ce conține această rutină zilnică minimalistă și multifuncțională pentru un ten de +40?

 

Îngrijirea tenului este importantă la orice vârstă, dar după 40 devine deja indispensabilă și urgentă.

 

Demachierea.

Fie că te machiezi sau nu, ziua trebuie să înceapă și să se finalizeze cu curățarea tenului. Laptele demachiant Allurene și Apa Micelară Allurene sunt cele două produse recomandate și potrivite în rutina de demachiere. Uleiul de migdal din Laptele demachiant este foarte important pentru reducerea cearcănelor și împrospătarea tenului, iar extractul de lucuma din apa micelară permit curățarea non invazivă și ușoară din jurul ochilor. Folosind aceste două produse nu doar curățăm pielea de impurități, dar vom reduce și iritațiile care pot apărea din cauza frigului și a vântului. Vom oferi, astfel, pielii și tenului o culoare mai uniformă și vom simți imediat efectul calmant pe care îl au cele două produse asupra pielii.

 

Hidratarea.

Iarna vântul deshidratează și usucă pielea mult mai ușor. Împreună cu oboseala netratată la timp, efectele pot fi fatale pentru tenul nostru. Cremă hidratantă Allurene My BFF folosită în rutina zilnică va contribui la îngrijirea tenului în sezonul rece.

 

Este atât cremă de zi cât și cremă de seară și ar trebui folosită cu aceeași consecvență și disciplină ca celelalte produse. Acidul hialoronic și substanța Hydrotensil pătrunde în toate celulele pielii și îi oferă mai multă elasticitatee și finețe.  Nici Serul de hidratare Bliss for my Face nu ar trebui să lipsească din rutina de hidratare. Se aplică foarte ușor, se simte minunat pe piele și menține pielea hidratată multă vreme.

 

Îngrijirea și diminuarea ridurilor.

Cearcănele, ridurile, pielea uscată din jurul ochilor sunt primele efecte vizibile ale emoțiilor trăite cu intensitate și ale somnului insuficient.

Crema Contur ochi Open my eyes va oferi o îngrijire delicată în jurul ochilor, va vitaminiza și va atenua vizibil urmele oboselii de pe față.

Crema antirid Hey young lady va ajuta tenul meu de +40 să se simtă imediat mai întinerit și mai revigorat. Lipo Ceravit-C este ingredientul principal care ajută la menținerea strălucirii și la regenerarea celulelor.

 

Sunt trei pași indispensabili pe care mi-i propun în rutina mea zilnică de îngrijire a pielii.

 

Alegând Allurene câștig timp pentru că nu mai e nevoie să testez și să găsesc produsul potrivit problemei de moment, dar câștig și bucurie, oferindu-i tenului curățare, hidratare și strălucire. Toate produsele conțin ingrediente naturale, curate, testate cu atenție din toate punctele de vedere. Au un parfum delicat și nu produc alergii.

 

 

Oprește-te o clipă! Acordă-ți câteva clipe doar pentru tine! Nu uita că dacă tu vei fi fericită, vei putea să îi faci fericiți și pe cei din jurul tău prin zâmbetul, luminozitatea și încrederea emanată de tenul tău!

Fiecare produs devine prietenul tău dacă îl aplici cu regularitate și dacă ții cont de mesajele pe care ți le transmite tenul tău legat de nevoile sale.