Allurene Cosmetics – prietenul bun la nevoie se cunoaște. Și se păstrează

Dragă soare, îți multumesc pentru că îmi ești alături și îmi oferi mereu energie și putere de viață.

Dragă apă, îți multumesc că ești prietena mea zi de zi. Fără tine eu nu aș exista.

Dragă vântule, îți mulțumesc pentru mângâierea oferită în zilele de vară. 

Dragă Allurene Cosmetics,

Îți multumesc pentru scrisoarea ta minunată și pentru cuvintele tale atât de frumoase. Sigur că aș vrea și eu să fii prietena mea. Nu am fost prietene până acum pentru că până de curând nici nu știam de existența ta.

Dar, acum, pentru că am văzut cum ești, îmi doresc să îmi fii alături la bine și la greu. Mi-aș dori să te cunosc  mai bine, să te înțeleg și să creăm o prietenie de durată.

 

Mă uit la tine și la tot ce oferi chiar dacă încă nu m-ai cunoscut prea bine și sunt fericită! Se pare că avem deja telepatie și acesta este un semn bun pentru prietenia noastră care se pecetluiește azi.

 

Ai știut de ce am nevoie înainte să știu eu și ai venit către mine și mi-ai oferit nu doar dragostea ta, ci și căldura soarelui, prospețimea ploii, vigoarea vântului și strălucirea apei. Toți sunt prietenii mei și tuturor le mulțumesc în fiecare zi. Dar tu ai venit cu toate împreună  frumos împachetate în produse cosmetice românești.

 

 Tu, draga mea prietenă, vei fi foarte cunoscută și iubită, te asigur. Știu asta pentru că văd cum fiecare produs cosmetic este creat de tine din ingrediente naturale, fără parabeni și este suflat cu dragoste și pasiune.

 

Îți promit și eu să te susțin, să mă comport cu tine cu grijă și să nu mă supăr dacă te voi împărți și cu ceilalți. Eu sunt furnică din familie cu mulți copii și am învățat să fiu foarte darnică. Aș vrea să știe cât mai multă lume despre tine pentru că meriți să fii cunoscută și apreciată.  Și pentru că știu că asta te-ar face și pe tine fericită. Și nu asta înseamnă prietenie adevărată oare?

 ****Să fii ascultat, să fii înțeles, să primești și să oferi zâmbete

****Să simți susținere și acompaniere pe drumul maturizării

****Să fii încurajată mereu că poți mai mult

****Să primești ajutor în a găsi cele mai bune soluții pentru a fi strălucitoare și încrezătoare

 

Te aștept cu nerăbdare, draga mea, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a ne împrieteni pentru totdeauna. Știu că amândouă avem de oferit foarte multe și că viitorul nostru împreună abia începe.

Semnat,

Furnica Dodo

 

P.S Pentru toți ceilalți prieteni, sau măcar pentru unul: Allurene Cosmetics este o marcă nouă românească care își propune să ofere tuturor fetelor și femeilor, de la majorat până la vârsta a doua, produse cosmetice de cea mai bună calitate.

Vei putea găsi la ei produse de îngrijire a pielii care îți vor oferi nu doar strălucire, ci și încredere, și putere. Pentru rutina zilnică Allurene Cosmetics recomandă să începi cu lapte demachiant Allurene, apoi să continui cu apă micelară, ser hidratant și  cremă hidratantă sau antirid, in funcție de vârstă. În afară de produse, atât pe pagina de facebook, cât și pe cea instrgam, au început să apară sfaturi și sugestii pentru o viață mai sănătoasă, plină de vigoare. Astfel ei își propun ca pe lângă gama de produse de îngrijire a pielii să le fie alături tuturor femeilor cu idei despre alimentație, stil de viață, sănătate.