Second-Hand.ro – calitate, prețuri avantajoase și la modă

Stilul unui adolescent

Ce înseamnă să fii la modă? Am fost vreodată?

Nu am știut niciodată să răspund la întrebarea aceasta.

Așa că am întrebat adolescenta din casă ce crede. Pentru ea  a fi la modă înseamnă să fii la curent cu ce se întâmplă în jurul tău și să poți să te adaptezi trendurilor indiferent de domeniu.

Poate fi la modă să faci voluntariate sau să nu te implici în nicio acțiune. Poate fi la modă să pleci la studii în străinătate sau să nu faci facultate și să promovezi viața liberă de nomad fără casă, fără job sau alte responsabilități. La fel cum poate fi la modă să economisești bani, să consumi conștient, fără risipă, fără a polua natura, cu grijă pentru materialele consumate și reciclabile. Sau din contra, să cumperi cea mai scumpă cafea, doar așa, de imagine și să schimbi hainele în fiecare zi doar pentru că așa vrei.

 

Dacă vorbim de stilul vestimentar, a fi la modă pentru ea înseamnă să fii la curent cu ce se poartă și se consideră în trend, admirat și acceptat de anturaj. Marca hainelor nu este atât de importantă se pare, cât mai degrabă felul în care piesa vestimentară o pune în valoare, îi accentuează părțile frumoase.  Un adolescent își vede foarte rar părțile frumoase (interioare sau exterioare) pentru că este perioada când e foarte autocritic cu sine. Tocmai de aceea când le identifică este foarte important să și le pună în valoare prin felul în care se exprimă prin haine, acțiuni sau prin vorbe.  Stilul fiecăruia fiind definit prin felul în care se îmbracă, dar și prin felul în care vorbește, acționează și se implică. Au perioade în care își doresc să urmeze turma și să urmeze același stil ca ceilalți, dar, cel mai frecvent, își doresc, din contra, să fie unici, să atragă prin stilul lor particular, total diferit de-al celorlalți.

 

Stilul meu de adult

Stilul meu  de adult, în schimb, este caracterizat de simplitate, grijă pentru cei din jur (oameni, animale sau plante) și cumpătare.

 

Simplitatea mea înseamnă tot ce este comod, ușor de utilizat și întreținut.

Grija mea pentru cei din jur înseamnă copaci plantați, reciclare continuă, plante și animale îngrijite cu cea mai mare atenție.

Cumpătarea ca parte a stilului  meu înseamnă atenție la resursele financiare și materiale, un consum inteligent și o risipă minimă din orice categorie de produse.

 

Cele trei componente ale stilului meu sunt caracteristice, bineînțeles și felului în care mă îmbrac.

Nu caut să fiu unică, ci caut, de obicei, să fiu fericită. Astfel că, dacă ceea ce îmbrac sau port, mă bucură înseamnă că este exact ceea ce îmi trebuie.

Nu caut nici să fie în trend, să port ceea ce recomandă influencerii, ci mai degrabă o calitate foarte bună și să aibă un preț corect.  Nu schimb hainele când aud că nu se mai poartă în dungi sau în carouri, ci renunț la ele doar când sunt suficient de uzate pentru a fi duse la reciclare (da, si hainele pot fi duse la reciclare).  Iar dacă totuși ajung să nu mai port pentru că prea multe kilograme, sunt fericită să pot ceda hainele cuiva care le-ar dori să le folosească dupa mine.

 

Second Hand o soluție pentru stilul meu.

Pentru un consum mai eficient al resurselor planetei, eu prefer și recomand produsele second hand.

În magazinul Second-Hand.ro, de exemplu, se găsesc mii de produse pentru toate gusturile și stilurile personale. Indiferent dacă sunt genți și accesorii second hand sau piese de îmbrăcăminte și încălțăminte, se va găsi întotdeauna produsul potrivit pentru fiecare persoană.  Acolo îmi găsesc și eu ceea ce consider că se potrivește stilului meu simplu: produse de calitate, comode, la preț foarte bun, dar își găsește și adolescenta pentru stilul ei unic și individual, produse în trend sau de marcă la prețuri foarte avantajoase.

 

Acolo îți poți găsi cu siguranță și tu, indiferent de felul tău de a fi.

Nu fi îngrijorat, second hand nu înseamnă și uzat și nefolositor. E doar un mit învechit care nu are nimic în comun cu realitatea. Îmbrăcămintea Second Hand înseamnă doar că nu este nouă. Dar, în magazinul online Second-Hand.ro, indiferent de numărul produselor care intră în magazin, fiecare este verificat cu minuțiozitate pentru a se asigura că toate produsele păstrate sunt calitative și fără defecte.

Second Hand nu înseamnă nici că e doar pentru săraci. Înseamnă doar că ții la buzunarul tău, cumperi la prețuri bune, produse calitative. De exemplu, pot fi o alternativă chiar și pentru cei ce vor să se îmbrace cu haine din Paris, Milano,  dar la un buget de provincie 🙂

 

Și unde mai pui că în același timp protejezi natura refolosind materialele și evitând risipa.

 

Nu ai găsit astăzi nimic pe gustul tău? Nu-i nimic, intră și mâine, magazinul se aprovizionează zilnic cu sute de produse, deci sigur mâine sau poimâine va fi și rândul meu.