Weekendul care a trecut si cel care va veni

Nu am mai scris in ultimul timp ce am facut in weekend-uri. Am avut mereu cate ceva de facut( aici inclus si plecatul in MD), dar nu am reusit sa scriu.
Cumva, in viata mea si a noastra au intervenit niste schimbari care au influentat si cursul lucrurilor de pana acuma.  Incerc sa imi reordonez activitatile de zi cu zi si sper sa le reusesc pe toate.

 Weekend-ul 07-08 mai.
Am stat mai mult pe-acasa pentru ca a plouat.

Totusi, sambata am prins ceva timp bun si am fost in parcul I.O.R . Radio Itsy Bitsy a organizat o actiune „Campioni pentru viata”.
Amelia e fana acestui post de radio. Aproape zilnic, ajung la birou cantand in gand cantecele pentru copii. Dimineata ii ascultam pe Aranburu si Sir.Peter. Amelia insa nu a avut curajul sa ii sune sa castige si ea un podometru. Nici acasa nu aveam unul. Prin urmare, noi nu am participat la competitie.
Totusi, am mers in I.O.R cu speranta ca ii vom vedea si pe Aranburu cu Camamber, si pe Sir Peter.
Din pacate, ei nu au fost, dar ne-am intalnit cu Mashtera si Piticul si cu cei doi prieteni: Itsy si Bitsy.

Una, peste alta a fost placut si dragut. A fost si timp frumos. Prin urmare, ne-am intors acasa, dupa vreo 4-5 ore de parc. Pe langa spectacolul oferit de Itsy Bitsy, am trecut si pe la locurile de joaca si am cumparat si  niste carticele noi cu povesti.

 Weekend 14-15 mai
Pentru weekend-ul urmator planificam sa mergem la spectacolul ” Fata babei si fata mosului” pe care il asteptam cu nerabdare. E unicul spectacol de la Zurli pe care inca nu l-am vazut. Sunt sigura ca va fi la fel de frumos ca si toate celelalte spectacole de la ei.