Defectul femeii…

Astazi am primit multe felicitari, de la femei sau barbati, prieteni sau doar cunoscuti.. Dar cel mai mult mi-a ramas in suflet un text…

Cand Dumnezeu a creat femeia , era deja in a 6 a zi de lucru peste program, pregatind detaliile.

Un inger a aparut si i-a spus:
– De ce iti ia asa de mult timp sa creezi asa ceva?
D-zeu a raspuns:
– Ai vazut planul pentru ea?

Trebuie sa fie rezistenta , sa fie in stare sa functioneze cu diet coke si resturi de mancare, sa poata tine 4 copii deodata in brate, sa aiba un sarut cu care sa vindece, de la un genunchi zgariat la o inima zdrobita- si sa faca totul cu doua maini.


Ingerul a fost uimit de aceste cerinte.
– Doar cu doua maini? Nici o sansa. Si astea sunt cerinte doar pentru modelul standard? E prea multa munca pentru o zi. Asteapta pana maine sa termini!
– Dar nu pot sa astept- a protestat Dumnezeu. Sunt aproape gata sa termin aceasta creatie atat de aproape de inima mea. ..Deja se vindeca singura , pe ea insasi cand e bonlava. Si poate sa lucreze 18 ore pe zi.Este delicata, e adevarat dar am facut-o si puternica. Nici nu ai idee ce poate indura si realiza.
– Va fi in stare sa gandeasca singura? a intrebat ingerul.
Dumnezeu a raspuns: – Nu numai ca va fi in stare sa gandeasca, dar si sa comunice si sa infaptuiasca.
Apoi ingerul a observat ceva, a intins mana si a atins obrazul femeii.
– Se pare ca ai o eroare in modelul asta, ti-am spus ca ai incercat sa pui prea mult in modelul asta.
– Nu-i o eroare, l-a corectat Domnul. E o lacrima.
– Dar la ce foloseste lacrima? a intrebat ingerul.
DOMNUL a raspuns:
– Lacrima e felul de a-si exprima bucuria, tristetea,durerea, dezamgirea, dragostea si singuratatea, supararea si mandria ei.
Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati, ele trec prin dificultati si poarta poveri, dar isi pastreaza bucuria, dragostea si amabilitatea.
Zambesc cand ar vrea sa tipe, canta cand ar vrea sa planga, plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase.
Se lupta pentru lucruri in care cred si se impotrivesc nedreptatii, nu accepta pe „nu ” ca raspuns cand cred ca exista o solutie mai buna, se sacrifica pe ele ca familia sa aiba de ajuns.

Merg la medic cu un prieten speriat, iubesc neconditionat, plang cand copii lor au succese si se bucura cand prieteni lor primesc recompense,
cand se naste un copil, inima lor se frange cad pierd un prieten si se jelesc…
.totusi sunt puternice si cand crezi ca numai au nici o putere, pot, cu o imbratisare si un sarut sa vindece o inima
dar femeia are un mare defect:
ACELA CA UITA CAT DE MULT VALOREAZA!

6 thoughts on “Defectul femeii…

  1. pana cand vom afla la cine va ajunge cartea oferita de mine, te invit sa frunzaresti un pic prin ea..imagineaza-ti ca esti in biblioteca sau la librarie…incepand cu 16 martie, pana la finalul concursului, postez zilnic cate un fragment…pe urma las castigatorul sa o faca…astazi te intampin si cu paine…facuta de mine…http://adriana-dardindar.blogspot.com/

Comments are closed.