Vrem nu vrem, telefoanele fac parte constant din viața noastră. Nu putem să le spunem membru al familiei, pentru că membrii familiei nu sunt cu noi în fiecare secundă. Dar, cred că putem să îi spunem extensie a corpului și chia . Ne-am obișnuit atât de mult cu ele, încât dacă îl uităm acasă, ne simțim neputincioși și stângaci de parcă nu ne mai ajung mâinile.
Smartphone – ul – indispensabil pentru viața modernă, dar și accesoriile lui
O dată cu apariția telefoanelor mobile, s-a schimbat foarte mult și stilul nostru de viață și multiplele modalități prin care ne putem conecta la cei din afara casei. În special, această necesitate și indispensabilitate a telefonului se simte când suntem în afara casei și nu avem acces la laptop, tablete, etc.
Am învățat an de an să ne conectăm unii cu alții mai rapid, mai simplu, mai eficient de oriunde ne aflăm și oricare ar fi motivul. Avem de ales între multiplele platforme de comunicare, putem să ne scriem sau să ne sunăm, să ne apelăm audio sau video în orice clipă. Nu mai concepem să încercăm să contactăm pe cineva și să nu ni se răspundă imediat, sau cât mai repede. Începem să ne facem scenarii și fie ne îngrijorăm, fie ne supărăm pentru că există tot mai puține motive să nu ne putem conecta rapid.
În prezent, folosim telefonul nu doar pentru a ne suna, ci pentru conexiune de toate felurile și în scopuri foarte diverse.
Folosim telefonul și toate metodele de conectare atât pentru a reduce distanțele cu cei dragi, dar și pentru afaceri chiar dacă stau la coadă la magazin, pentru ședințe chiar dacă sunt în metrou, conferințe sau evenimente pe teme de interes chiar dacă mă plimb prin parc. Bineînțeles că folosim telefonul nu doar în scop educativ, ci și pentru bârfă, știri, fotografie sau pe post de agendă unde ne luam notițe.
Accesoriile fără de care telefonul meu nu poate trăi – și nici eu
Conduceam mașina închiriată de la aeroport către hotel. Mormăiam un cântecel sub nas când mi-am dat seama că mai aveam 11 minute până să înceapă ședința de la serviciu și 20 până să ajung la hotel.
Am oprit la o benzinărie să aranjez și conectez telefonul la ședință. Știam că vom fi toți de la distanță și ne conectăm doar pentru a stabili ultimele detalii ale conferinței de mâine, deci nu ar fi trebuit să fie o problemă pentru că sunt de pe telefon.
Suportul auto de telefon cu încarcare wireless – nelipsit în călătorii
Am tresărit un pic când am văzut că mai am doar 5% baterie. Dar, mi-am amintit imediat că de ceva timp am făcut un obicei să iau cu mine în călătorii SUPORTul auto si incarcator wireless SPACER.
Nu, nu am o baterie slabă la telefon, este chiar una care durează destul de mult. Dar, datorită utilizării intensive a telefonului pe parcursul zilei, drumurile lungi de făcut, necesitatea de a încărca telefonul pe parcursul zilei apare foarte des. Am găsit nu doar încărcător, ci și suport telefon ( am dat căutare dupa ambele). Respectiv, am profitat imediat cumpărând acest SUPORT auto si incarcator wireless SPACER pt. SmartPhone 2 in 1, fixare in grilaj, incarcare wireless Qi 10W „SPAA-AUTOCHG-01”
Fiind ușor și compact, nu este o problemă pentru niciun tip de bagaj, dar devine indispensabil dacă ai nevoie de suport în mașina închiriată în timpul călătoriilor, dar și de încărcător pentru telefonul QI în același timp.
Suportul se poate fixa foarte ușor în orice mașină fie în sistemul de ventilație, fie pe bord. Forța gravitațională a brațelor prinde și ține telefonul în siguranță, putându-mă concentra la drum. La semafor am putut regla și poziția lui cu o mână, suportul oferind un sistem de strângere reglabil 360 °
Pe Spacer puteți găsi și alte tipuri de suport în funcție de nevoia pe care o aveți: cu încărcare wireless sau nu, cu fixare prin ventuză, cu clips sau cu magnet de parbriz, bord sau ventilație.
Modulatorul necesar pentru a vorbi în siguranță în timp ce conduci mașina
Când a venit ora ședinței, am conectat și MODULATORul AUTO FM SPACER cu casca Bluetooth 5.0 pentru a nu o deranja pe colega mea din dreapta care citea o carte. Astfel, puteam asculta ședința, iar să lectureze liniștită.
Acest modulator este o invenție recent descoperită de mine și mi se pare una genială. Pot asculta muzică, ședințele, dar și să răspund la apeluri, fără să deranjez pe cei din mașină. În același timp sunt în siguranță, nu am nevoie să folosesc mâinile pentru a ține telefonul, pot răspunde și închide printr-un simplu click. Cei de la distanță nu sunt perturbați de zgomotul de fundal pentru că modulatorul dispune de Tehnologia de suprimare a zgomotului (CVC). Știu, puteam să încarc și telefonul folosind acest modulator (da, are și funcție de încărcător telefon și o face destul de rapid), doar ca eu voiam ca pe drum micul prieten să stea în super suportul meu pe care îl folosesc și pentru alimentare.
Boxa portabilă
În afară de aceste accesorii de mașină, mai sunt și altele care mi se par interesante și care vor deveni, sunt sigură, la fel de necesare ca orice smartphone din viața noastră. Cum ar fi de exemplu boxa portabilă. Eu nu mai văd viața de zi cu zi fără ea.
Cand ne întâlnim cu prietenii, afară, în curte, vorbim, discutăm, jucăm diverse pe fundal având mereu muzică. Întotdeauna cineva dintre noi are o boxă mică portabilă Spacer care ne ajută ca muzica să se împrăștie uniform în jurul nostru fără să ne deranjeze totuși.
Boxa este prietena mea și când, în iernile lungi de iarnă, stăm la un vin fiert lângă șemineu, dar și când gătesc și vreau să „condimentez„ mâncarea cu muzică bună și bine dozată.
Are o emisie de până la 10 m de telefon și un sistem de emisie BXS care permite difuzarea unui BASS clar și tare. Este ușurică și comodă de mutat dintr-o cameră în altă, la fel ca telefonul.
De când cu pandemia și lucrul de acasă 90% din timp, și ședințele de acasă sunt ascultate prin boxa conectată la telefon. În felul acesta, nu îmi chinui urechile cu căștile 8 ore pe zi.
Huse de telefon și Folia de protecție
Am avut primul telefon mobil când eram studentă. L-am cumpărat din toți banii primiți de la un job part-time și a costat în jur de 50 dolari pe atunci.
Nu știam nimic despre telefoane mobile, așa că unicul lucru urmărit era culoarea și prețul. Am ales unul roșu cu clapetă și butoane, cu cartelă limitată în timp și minute.
Nu știam și nu auzisem de alte accesorii decât de husa de telefoane.
Prima cumpărată era una rigidă, ca un toc de ochelari. Nu aveam o alegere prea mare și nici bani de diversitate nu îmi permiteam.
Acum există o multitudine de huse de telefon, nemaifiind un accesoriu de mare lucru. Este mai degrabă unul indispensabil pentru protecție, cât și ca un fel de bijuterie asortată telefonului: teme diverse și multiple, culori din toate nuanțele, cu sclipici, zorzoane sau simple, personalizate sau simple, negre, din silicon.
Despre foliile de telefon am auzit mult mai târziu, recunosc. Acum folia, la fel ca husa de telefon, este necesară dacă ne dorim să mărim durata de viață a telefonului. Protejează ecranul de orice zgărâietură și este recomandat să fie aplicată din primele zile de la achiziție.
Spacer – accesorisează orice smartphone așa cum nici nu ai visat
E foarte simplu și ușor când poți găsi într-un singur loc tot de ce ai nevoie. Eu am găsit pe Spacer accesoriile pentru telefonul meu. Despre unele nici nu știam că există, dar am aflat că mă pot ajuta când căutam idei pe site și sunt bucuroasă că le-am găsit. Sunt de peste 10 ani pe piață și țin pasul mereu cu inovațiile tehnologice și le oferă și clienților săi. Tot ce își doresc este să ajute pe fiecare, fie că e nevoie de componente pc sau laptop, accesorii pentru gaming sau pentru călătorii și sport. Toate produsele alese și oferite către vânzare au scopul de a ajuta pe fiecare în viața de zi cu zi și nu doar. Dacă crezi că nu mai ai nevoie de nimic, intră pe site-ul lor și analizează oferta. S-ar putea să nu fi aflat încă de noul truc/gadget care te poate ajuta să crești performanța tehnologiei tale. Sau pe a celor dragi ție, că tot vine Crăciunul și suntem în căutare de cadouri.
Tu ce accesorii de telefon ai și recomanzi?