Cei trei și complotul făcut cu Answear pentru a realiza un vis

 

Toată viața am amânat pe mâine ce puteam cumpăra azi 

Nu știu dacă fiecare femeie visează la un colțișor al ei, dar eu am visat la el ani la rând. Îmi doream foarte mult un loc al meu unde să pot citi sau să mă pot uita la un film, sau unde să savurez un ceai cald ori o cafea cu înghetata mea zilnică de la micul dejun. Nu excludeam nici ideea să mă cuibăresc purșisimplu și să visez la lucruri mărețe, să ațipesc și să cred în realizarea lor.

Și totul a pornit de la un fotoliu galben de care m-am îndrăgostit iremediabil, dar pentru care nu aveam banii atunci pe loc. Și pentru ca strugurii sunt acri uneori, eu mi-am zis: ok, nu este o prioritate acum, Furnico, ai altele mai importante de făcut/luat.

M-am lăsat dusă de iureșul vieții cu job acaparator, cu casă de întreținut, masă de umplut, copii de răsfățat, familie și tot ce nu mai încăpea, dar se tot înghesuia.

Și apoi a venit pandemia. Și deși nu mai alergam de colo-colo fizic, alergam cu mintea și psihic de la o schimbare la alta, de la o bucurie la o tristețe, de la o realizare la o pierdere, de la bine la rău.

Până am înțeles că orice femeie e mai frumoasă dacă are un vis de decorat în casă

Într-o zi răsfoiam agenda mea cu liste și am dat de lista mea de dorințe și de desenul făcut de o prietenă când îi descriam acea dorință. Și am știut că a venit momentul. Atunci, în timpul pandemiei am știut că dorințele noastre sunt și trebuie să fie o prioritate și că nu mai trebuie să amân nicio clipă pentru că s-ar putea să nu mai vină. M-am urcat în mașină și l-am cumpărat. Seara am comandat și micul șemineu alb care făcea parte din vis.

Am fost fericită? Da, dar ca orice femeie, când ai, mai vrei și mai visezi 🙂

Așa că m-am apucat de căutat online accesorii și obiecte care să umple colțișorul fără a pune în umbră galbenul fotoliului.

Cumpărăturile online – mai rapid și mai eficient

De când cu pandemia și carantina 99% din cumpărăturile noastre sunt făcute online.

La început mi s-a părut ciudat și dificil să cumpăr haine și încălțăminte fără să probez și să am încredere în niște poze sau obiecte pentru casă fără să le pipăi și miros pentru a le simți mai bine dacă sunt pentru mine.

Dar, cu timpul, mi-a plăcut atât de mult încât nu m-aș mai întoarce niciodată la cumpărăturile fizice

De ce?

1.În primul rând pentru că a comanda de acasă îmi permite să aleg în tihnă produsele dorite din diversitatea mare de magazine. Nu mă zorește nimeni și pot aștepta până găsesc o ofertă cât mai bune pentru cele alese.

2.În al doilea rând pot comanda câte două mărimi din același model sau unele produse despre care nu știu dacă mi se potrivesc ( și am avut surpriza să descopăr că păstrez mai multe din astea despre care nu știam că..). E minunat să poți proba în liniște, să te învârți în oglinda care te cunoaște și să returnezi dacă nu vrei să păstrezi.

3.Apoi, mai e și avantajul că după o zi de shopping online nu ai febră musculară ca după cele 20 magazine vizitate în mallul fizic.

 

Cu Answear și casa este acum mai frumoasă, și inima mai bucuroasă

Cu toate că nu aș mai reveni la cumpărăturile fizice, mi se părea complicat să urmăresc zeci de magazine online în același timp, să fiu atentă să nu îmi scape ofertele cele mai bune de pe atâtea platforme. Tocmai de aceea, m-am bucurat foarte mult când am descoperit Answear cu cele peste 500 branduri cu produse pentru toate gusturile și buzunarele.

De curând au introdus și secțiunea Home & Lifestyle ceea ce a fost un fel de „soarta mi-a surâs exact când aveam nevoie mai mult”. Căutam o cană primăvăratică din care să beau în iernile geroase lângă șemineu.  Pols Potten Ceasca Stientje Veenstra de 200 ml mi-a sărit la fix în ochi și de aici totul a continuat ca într-o poveste unde mâinile, creierul și inima au complotat pentru a duce la bun sfârșit visul meu cu galben.

Cei trei prieteni au căutat întâi în categoria printre păturile și cuverturile multicolore una moale și pufoasă, cu nuanțe de gri, negru și alb pentru a nu umbri galbenului fotoliu, dar și nici prea mare, nici prea mică, exact cât să mă înfofolosesc în ea. La cât de friguroasă sunt și la ce prețuri se anunță la curent și gaz, puteau lua două, dar asta e, ne bucurăm de ce avem.

Apoi au trecut la https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/textile/perne-decorative.

Știa creierul ce știa despre cum visam eu să le înșir pe jos lângă șemineu, ca un covor moale și pufos, să mă sprijin de fotoliu și să mă încălzesc când îmi îngheață gândurile.

Au urmat lumânările decorative care vor completa peisajul, dar îmi vor liniști și nervii după o zi stresantă. Nu a lipsit nici veioza pentru citit absolut necesară pentru a nu fi nevoită să aprind toate ledurile din cameră când scot cartea. Și la final o ramă minunată de pus pe șemineu.

 

Vis împlinit, suflet fericit

Au făcut o treabă minunată cei trei. E prima dată când inima nu se ceartă cu creierul, iar mâinile execută cuminți hotărârile lor. Acum aștept cu răbdare, 48 ore nu e atât de mult.

O livrare în mai puțin de 2 zile nu ar trebui să ne mai mire în această eră a vitezei când vrem totul de ieri și fără costuri suplimentare. Totuși, încă mai sunt multe magazine online unde livrarea depășește cu mult două zile, uneori și o săptămână. V-am spus că am făcut maratoane de cumpărături online în pandemie, știu ce zic. Nu stau nici cu stresul ca poate nu se va potrivi totul. Returul este ușor și rapid.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2022, ediția de toamnă

Din a treia încercare dupa misterioasele dispariții ale primelor două ciorne ( moromete se jură că nu are nimic de a face cu asta)