Razbunarea Sfantului Valentin

Ma dau batuta.. gata! recunosc, intr-adevar asta o fi perioada dragostei. Altfel nu stiu cum as putea explica aceasta noapte nedormita si extrem de obositoare. Nu, nu e ceea ce va inchipuiti voi :d

Nu am dormit aproape deloc pentru ca a trebuit sa ”asist” la ”motaniada” anului.
Probabil stiti si voi cum suna miorlaiturile din perioada indragostirii pisicesti. Numai ca eu nu stiam ca si matzele( va dati seama, chiar si matzele!!!) se indragostesc si se cupleaza in jurul zilei lui Valentin.

Deci, asta noapte..
Mi s-a parut ca m-am trezit intr-un film de groaza, cu sunete si miorlaieri de intensitati diferite. Semanau a planset de copil, a racnet de groaza, sau a bocet de femeie.. nu stiu… dar parea ceva neomenesc/nepisicesc si ingrozitor. Am simtit ca mi se face pielea gaina si incep prin a-mi imagina ca afara se intampla ceva oribil. Nu stiam daca sa ies sa o fac pe salvatorul, sau sa ma inghesui si mai mult langa jumatatea mea si sa incerc sa dorm.
M-am tot chinuit sa adorm, dar simteam ca mi se ridica tensiunea la fiecare miorlaiala lunga si innebunitoare.
Asa ca am inceput sa ma intreb care miorlait si ce inseamna.

Si imi inchipuiam ceva de genul:
”uaaaouuuuuuioooo” o fi insemnand ‘vino la mine, puicuta
iar
” shhhhmiaaauuuuoooiooo” – du-te naibii, ca nu-mi placi.

La un moment dat ma gandeam chiar, ca poate de fapt miorlaiturile alea o fi semnul orgasmului la pisici… sau poate inseamna ” sunt aici, cauta-ma, sunt a ta/al tau”

Cine stie.. Cert e ca dupa vreo trei ore de astfel de miorlaieli, cand s-a lasat linistea, mi-am facut cruce, am spus ” Tatal nostru” si am rasuflat usurata.

Asta e, s-a razbunat Sfantul Valentin pe mine, pentru ca am zis ca nu e romanesc, nu e de al nostru, nu trebuie sarbatorit..
Si cand colo, ia uite ce iubire exista in perioada asta la matze… oare plutesc si in jurul lor inimioarele dragostei?

P.S Motanul nostru nu a dormit acasa asta noapte .

4 thoughts on “Razbunarea Sfantului Valentin

  1. ahaa, deci a ajuns si motanul vostru la virsta amorului! :)) dureros pt urechile stapinei, ce-i drept
    apropo, urletele alea infioratoare cica le scot motanii cind se bat pt o mitza. stau unul in fata altuia cu orele si fac schimb de replici amenintatoare, de multe ori, insotite de lovituri aplicate cu ghearele. iar la sfirsit, cind renunta unul din ei, cistigatorul pleaca la aleasa inimii sa-si reclame dreptul. 😀

  2. Tinand cont de faptul, ca dupa ce s-a lasat linistea, motanul nu a venit pe la casele lui, ci a mai lipsit pana in zori, as vrea sa cred ca el a fost castigatorul :))

  3. si atita timp cit e motan, si nu e mitza, deci fara consecinte directe pentru tine, poti sa dormi intr-adevar linistita. :))

  4. Mda, daca ar mai sti si sa caute iubrea la matza acasa, sa nu miorlaie pe la noi pe dupa casa, ar fi chiar perfect.

Comments are closed.